Ul.Šekspirova 9,   Ledine
Kont.tel:   +38164/172-46-56
+38164-111-96-87


mail: acminimagellan@gmail.com
O nama
Održavanje
Servis
Utisci
Galerija
Kontakt

O Nama i našem poslovanju !Autoservis MINI MAGELAN je osnovan 2008 godine sa ciljem da pruži veoma kvalitetne i sigurne usluge u domenu automehaničarskih i autolektričarskih usluga isključivo za marke vozila Citroen i Peugeot. Poseduje šest kompletno opremljena radna prostora sa komplet specijalnim alatima za Citroen i Peugeot.

Cilj našeg servisa je da klijentu na vreme u zakazanom roku izvršimo popravku ili pregled vozila na najvišem nivou. Sa originalnim delovima i maksimalno obučenim radnicima dobićete uslugu koja će vaše vozilo dovesti u stanje sa kojim ćete moći bezbedno da vozite.
Specijalni alat i dijagnostički uredjaji koje posedujemo su najnovije generacije namenjene za popravku Citroen i Peugeot vozila.Pored svih naših usluga koje možete i videti na stranici Servis ,na raspolaganju smo Vam 24 h.

U saradnji sa renomiranim firmama kao što su TOTAL, VALEO i WINN"S omogućili smo Vam veoma širok spektar originalnih i kvalitetnih delova počev od ulja za motor,aditiva za kočnice,hladnjake ,pa sve do mehaničkih delova kao što su : Set kvačila, kaiševi, španeri, remenice, filteri i mnogi drugi.
Naš servis se za deset godina rada zahvaljujući našoj profesionalnosti i posvećenosti poslu postao bitan lider na tržistu srbije. Imamo preko 1500 stalnih korisnika i 25 firmi koji su veoma zadovoljni uzajamnom saradnjom.

Budite i Vi deo našeg tima i pridružite nam se.

Hvala na poverenju, Vaš autoservis MINI MAGELANMini Magelan©2011

designed by VA

instagram